1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vrouw ZIJN: Zijn man en vrouw gelijk?!

Vraag aan een willekeurig persoon of mannen hetzelfde denken als vrouwen. De meesten zullen het hoofd schudden.

Hoe gelijk zijn we eigenlijk?

Bij medicijn onderzoek werd tot voor kort gebruik gemaakt van mannetjesdieren en gecastreerde mannetjes van de zelfde soort. De gecastreerde mannetjes stelden dan de vrouwtjes voor. De onderzoekers deden dit om te voorkomen dat de hormonen van de vrouwtjes zouden storen op de  uitslagen van het onderzoek.

Zie je de ironie?!

Gelukkig is hier verandering in gekomen. De wetenschap erkent nu dat vrouwen echt anders in elkaar zitten dan mannen.

Vrouwenbrein

Na een coaching traject zie je vaak dat mannen doorgroeien. Vrouwen vallen vaak weer terug in oude patronen. Ze hebben dan het gevoel in een kringetje te lopen.

Het Institute of Women in Australie heeft een exclusieve methodiek ontwikkeld die aansluit bij het vrouwenbrein. De resultaten zijn verbluffend! Deze methodiek heet Creatrix®. Creatrix® zorgt er voor dat vrouwen vrij komen van issues als: zich niet gezien voelen, niet goed genoeg zijn, schaamte, schuldgevoel, teveel verantwoordelijkheidsgevoel of wat de vrouw dan ook aan belemmerde overtuiging heeft. Na Creatrix® ervaart de vrouw een mooiere versie van haar zelf, ze zal deze mooiere versie blijvend ervaren.

Bij Belinda Scholten

Tijdens een traject wordt gebruik gemaakt van alle kennis over het brein. Er wordt niet gewroet in het verleden. Ik neem je mee in een fictief verhaal waarin jij je goed voelt en jij jezelf dingen gaat leren. Je weet tenslotte al hoe ‘het moet’. Na de sessie zal je het dan ook niet alleen weten hoe ‘het moet’ maar ook zo voelen.

Kom er achter wat voor jou mogelijk is!

Volg een masterclass Vrouw ZIJN: Hormonen en Brein.

Of neem nu direct contact met mij op!

Masterclass:

– Markant Zuiderburen :12 juni, 10 juli, 22aug ,30 sept.  

– Zoetermeer: 8 juli.

– BodyTec Drachten: 9 juli (aanmelden noodzakelijk ivm beperkt aantal plekken)

Meer weten over Creatrix?

Wil jij nou eens eindelijk lekker in je vel zitten? Ben je klaar met die steeds terug kerende triggers? Wil jij de koe bij de horens vatten?

Pak de unieke kans om jouw transformatie te ervaren. Laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik neem snel contact met je op!

Pin It on Pinterest

Share This