fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Mijn verhaal

Het Brein achter het breinkraken

Zelfspraak en Verandering

 

Als kind werd ik veel gepest en in mijn eerste relatie heb ik me volledig weggecijferd. Ik beschouwde mezelf jarenlang als slachtoffer van een narcistische relatie. Nu besef ik dat ik zelf veel invloed heb gehad. Mijn angsten en beperkende overtuigingen hielden me vast. Met veel moeite heb ik geleerd om weer bij mezelf te komen.

Wat ik deed is iets wat veel mensen doen: zelfspraak en zelfbemoediging om anders naar de situatie te kijken om mij zo weer goed te voelen.

Ik was hier vrij goed in, maar het nadeel was dat de trigger, de oorzaak van de pijn, niet verdween. Dat wat ik mezelf had aangeleerd was een wankel balans.

Ondanks mijn groei zaten mijn hart en mijn hoofd niet op één lijn. Jarenlang riep mijn hart bijvoorbeeld:“Neem ontslag en ga iets anders doen!”, maar in mijn buik zat dan een enorme knoop. Wat ik ook probeerde, ik kon mijn mindset niet veranderen. Deze stap was te groot.

Het kan anders!

Een specifieke training voor coachen van het vrouwenbrein kwam op mijn pad.

Daar leerde ik hoe “wat we weten” kan worden omgezet in “zo voelen en ervaren”.

Door het weten naar het voelen en ervaren te hebben gebracht viel de interne dialoog weg. Mijn triggers waren opgeruimd en mijn weten en voelen staan nu op één lijn. Dit was het moment dat ik ontslag nam en een succesvol bedrijf specifiek voor het vrouwenbrein begon.

Verdere Ontwikkeling

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het leren van nieuwe dingen. Dus toen ik eenmaal wist wat voor enorme invloed we hebben op ons eigen brein en daarmee ons eigen leven, ben ik me verder gaan verdiepen in de werking van het brein.

 

 

In mijn NLP-opleiding heb ik geleerd hoe ik mijn interne en externe communicatie kon verbeteren. En ik ben er vooral erachter gekomen hoe mijn eigen brein werkt. Met de kennis over mijn brein heb ik mezelf opnieuw leren lezen. Nu beheers ik het leesproces, iets wat me 40 jaar niet lukte. Door mijn brein te leren kennen en het proces in mijn brein te begrijpen, kan ik nu eindelijk goed lezen.

Uniek Brein

Mijn ontwikkeling is mijn unieke pad. Door mijn nieuwsgierigheid en analytische brein herken ik snel patronen en overtuigingen bij mensen. Het voelt als het ware logisch het verband tussen wat iemand denk, doet en voelt. Ik geniet van de mooie inzichten die naar boven komen als onderbewuste gedachte patroon worden omgezet.

Mijn brein heeft een visuele voorkeur en er komen snel beelden bij mij op die ik omzet in metaforen. Metaforen set ik met grote regelmaat in bij de sessies en trainingen. Het is een leuke en speelse manier om op effectieve wijze het onderbewust op gevoelsniveau bereikt. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind en hoe mooi is het om je ontwikkeling op een zo leuke manier te mogen ervaren. Er echt zijn voor een ander vind ik tijdens dit proces heel belangrijk. Opruimen, groei en gaan stralen is een mooi persoonlijk en uniek proces waar ik met liefde, passie en kunde aan bijdraag.

Want al met al is en blijft  iedereen, en dus ook elk brein, uniek met een uniek pad.

Samen gaan we op reis naar een gelukkigere versie van jou. Individueel of in een groep het gaat om jouw unieke pad zoals ik mijn unieke pad heb doorlopen. Met mijn uitgebreide ervaring vind ik ingangen naar jouw onderbewuste brein. Met jouw verlangen en nieuwsgierigheid naar verandering zorgen, wij er samen voor dat jij in een veilige en liefdevolle omgeving issues opruimt, jezelf te ontdekt, groeit en gaat stralen..

Dit gebeurt NU dagelijks in mijn praktijk bij vele unieke mensen!

Bespaar jezelf ook lange zoektochten, frustratie en verdriet.

Ga voor gegarandeerd resultaat! 

belinda-naam

Belinda Scholten

Westersingel 52, 4e verdieping

8913 CL Leeuwarden

Pin It on Pinterest

Share This
×