fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vergoedingen voor coaching

Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel voor particulieren als vrouwen met een eigen bedrijf, om het Creatrix® traject vergoed te krijgen. 

 

Particulieren

Persoonlijk opleidingsbudget

Vele dames hebben hun traject vergoed gekregen vanuit het persoonlijke opleidingsbudget van het werk. Om jouw werkgever of personeelsfunctionaris een duidelijk beeld te geven over wat Creatrix® inhoud kun je bij mij een brief aanvragen die specifiek voor werkgevers is opgesteld. 

Voorkoming ziekte verzuim

Voel jij je niet meer lekker op werk, neem dan contact op met de bedrijfsarts of ARBO-dienst.  De Poortwachters Wet geeft de werkgever de verplichting om zich in te zitten ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Overleg over de problemen waar je tegen aanloopt en leg de optie van Creatrix® voor.  Creatrix® haalt de wortels van de problematiek weg. Daarmee wordt voorkomen dat jij in bv een-burn out zal komen.

Belasting teruggave

De kosten voor coaching worden gezien als scholingskosten. Betaal je zelf jouw traject, dan kun deze kosten bij de aangifte als scholingskosten aftrekken. Het traject is namelijk gericht op het veranderen en/of verbeteren van kennis en vaardigheden om inkomen uit arbeid te behouden of verbeteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst

Zelfstandige ondernemers ZZP-er

De BTW kun je verwerken in je BTW aangifte. Op deze manier krijg je meestal een deel van de kosten weer terug. 

De kosten voor coaching zelf, zijn voor zelfstandigen van de belasting aftrekbaar als bedrijfskosten. 

 

Belinda Scholten Jan de Baenstraat 11 8932 NW Leeuwarden

Belinda Scholten

Waardsedijk Oost 10-1

3417 XJ Montfoort

Meer weten over Creatrix?

Wil jij nou eens eindelijk lekker in je vel zitten? Ben je klaar met die steeds terug kerende triggers? Wil jij de koe bij de horens vatten?

Pak de unieke kans om jouw transformatie te ervaren. Laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik neem snel contact met je op!

Pin It on Pinterest

Share This