fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Frustratie, teleurstelling en machteloosheid. De tweede Corona golf en de aangescherpte maatregelen maken opnieuw weer veel emotie los. Weer meer thuis en ook nog eens met minimaal gezelschap.

Het lijkt alsof er een soort van pauze knop is ingedrukt. En of je, je nou aan de regels conformeert of niet. Je wordt gedwongen even pauze te nemen. De vragen: “Wat wil ik eigenlijk? Hoe ga ik hier mee om?” komen dan vanzelf op.

Die “pauze” geeft ons de tijd na te denken en naar binnen keren. Met als gevolg bewuster worden van je gedachten, dat is erg confronterend. Vluchten kan niet, er is namelijk weinig te ondernemen. Je zit opgescheept met jezelf en die nare gedachten en gevoelens. De enige manier om van de nare gevoelens af te komen is om de confrontatie met jezelf aan te gaan.

Wil jij je goed voelen ondanks een nare situatie?

Ja, dat is mogelijk. Jij kunt je ondanks dat jij je in een nare situatie begeeft goed voelen. Vaak weet je wel dat je, je er niet te druk over moet maken en toch blijf je malen. Weten hoe, betekend niet dat het ook zo lukt. 

Het is mogelijk om weten en voelen op een lijn te brengen. Ben jij er klaar mee om jouw gevoel te laten bepalen door situaties waar je niets aan kan doen? Wil jij deze maatschappelijke pauze benutten om van jouw rust te genieten? Dan is het nu tijd om je weer goed te voelen, rust ontspanning en plezier te ervaren.

Bij Belinda Scholten

Een traject is helemaal op jouw afgestemd. Met mijn specifieke coaching  achterhalen we jouw triggers bijvoorbeeld: machteloos onzekerheid, boos, onrust, eenzaamheid en angst. De triggers ruimen we eenvoudig en snel op. Na het traject zal je niet alleen weten hoe jij, jezelf in rust brengt en houd, je zal het ook zo voelen en ervaren. Je voelt je vervolgens ontspannen, blij , rustig en krachtig.

Ontdek wat voor jou mogelijk is!

Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is maak nu een 1 op 1 afspraak!  Je eerste stap naar innerlijke rust is makkelijk want het eerste gesprek krijg je van mij. Dus wacht niet langer en maak jouw afspraak.

Kom er achter wat voor jou mogelijk is!

Volg een masterclass Vrouw ZIJN in Leeuwarden

Masterclass: Markant Zuiderburen: 16 jan (aanmelden noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plekken)

Of neem nu direct contact met mij op!

Belinda

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This
×