fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Persoonlijke ervaringen

Belinda is enthousiast, toegankelijk en oprecht betrokken. Met haar scherpe analytische blik komt ze snel tot de kern van de zaak. De daarmee gepaard gaande beperkende overtuigingen houdt zij op vriendelijke direct te wijzen als spiegel voor. Hierdoor kun je aan de slag met de verandering die je voor jezelf wenst.

Miranda

Lieve Belin,

Ik zat al tijden niet lekker in m’n vel. Privé had ik een behoorlijk heftige periode achter de rug, maar die eeuwige angst voor van alles en nog wat… Wat was ik daar klaar mee! Een hele tijd geleden kwam ik Belinda tegen tijdens een bijeenkomst. Wat ze daar zei, klonk – eerlijk is eerlijk – te mooi om waar te zijn. Toch won mijn nieuwsgierigheid het van de scepsis en hebben we een afspraak gemaakt. Inmiddels heb ik het Creatrix-traject achter de rug. In de afgelopen weken heeft Belinda me liefdevol én genadeloos gecoacht en begeleid. Ik heb er veel nieuwe inzichten door gekregen. Dat maakt dat ik nu minder stress ervaar, meer leef vanuit vertrouwen, beter zorg voor mezelf en lekkerder in m’n vel zit.

Wat ik zo leuk vond aan het traject met Belinda is dat ze zich echt vastbijt. Ze geeft niet op voordat je issues zijn opgelost. Het vertrouwen dat ze daarmee geeft (“Het komt goed!”), was voor mij heel prettig en bijzonder om te ervaren.

Ingrid

Lieve Belin, wat een bijzondere ervaring met het traject! Ik dacht voorheen kan het zo snel effect hebben?! En ja dus, het kan echt! Dank je wel!!!
Eef

Hi Belinda, 

Het afgelopen weekend, of eigenlijk na onze sessie, was echt heel bijzonder. Mijn innerlijk saboteur was weg! Dat geeft zo’n gevoel van vrijheid! Ik heb ook echt veel gedaan, zonder gedoe en ‘interne discussies’. Heel bijzonder en ook nog een beetje onwerkelijk om mee te maken.
Liefs!

Anoniem 

Heb je nog ideeën om te verbeteren?
Nee! Ik vind het perfect zo.

Aan wie zou je mij aanbevelen?
Aan andere studenten

Hoe heb je het traject?
Zeker meer inzicht en bewustheid over mezelf en de omgeving om me heen.

Carlotte

Wat Belinda mij heeft laten zien /ervaren, daar iets over vertellen… Ik heb mijn voelen/aanvoelen eindelijk als een plus kunnen zien en ervaren …dat wat jaren geblokkeerd was ..mag er weer zijn.
Ik kan er nog meer over vertellen, alleen vind ik ’t veel belangrijker te vertel hoe ik Belinda zie en ervaren heb. Bij haar heb ik vanuit veiligheid, goed genoeg zijn en je bent al goed/ mooi mogen groeien als mens. Ze kan super goed luisteren, waardoor ze heel snel de blokkades ziet. Ze is eerlijk en open, empathisch, voelt mee/aan Loopt met je mee in je eigen proces. Ze neemt echt de tijd voor je. Ik heb een persoonlijk traject bij haar gedaan en de NLP opleiding. Het straal pakket dus. Ze is een heel mooi en bijzondere mens, die vanuit haar puurheid/liefde de ander kan en wil helpen. De ander het mooie van het leven gunt. Trots op je is als je steeds verder groeit in het proces. Ik ben dankbaar dat ik Belinda ben tegengekomen en zoveel heb geleerd van haar.
Jo

Na enige twijfel heb ik toch de stap genomen om het traject bij Belinda te volgen. Aan de ene kant was ik eerst vrij sceptisch over het traject want eerst maar zien en dan geloven. Toch ben ik begonnen met het traject omdat ik aan de andere kant wel wist dat mij dit wel verder zou helpen. Het is een feestje!!! Belinda heeft tijdens de sessies veel geduld en loodst met veel rust de sessie door. Dit is vooral in het begin erg prettig omdat je een paar keer het proces begint te begrijpen. Het went echt!!! Na elke sessie sta ik steeds steviger in mijn schoenen en is er meer rust in mijn hoofd. Belinda belooft er voor je te zijn en dit komt ze na. Je kan haar altijd appen of bellen als je even niet je doel meer ziet.

Door te mijn traject heb ik geleerd waar ik sta, wie ik ben als moeder en als mezelf en dat alle acties, keuzes en gebeurtenissen worden gemaakt met positieve intenties. Ook heb ik geleerd leven in het hier en nu en heel belangrijk positief denken!
Belinda is een schat van een vrouw, die passie heeft voor haar werk. Ze voelt mensen feilloos aan en weet daardoor wat jij nodig hebt. En het allerbelangrijkste vind ik dat ze niet je veroordeeld. Ze laat je in je waarde en houd zich aan haar woord.

Bonita  

Dank je Belinda voor het avontuur dat ik bij jou mocht volgen. Je enthousiasme, vertrouwen en de passie waarmee je mij en zoveel andere vrouwen begeleidt is zeer bijzonder. Ik heb de magie van het leven weer terug gevonden. Die sprankeling, die liefde voor het leven maakt het zoveel leuker, positiever en lichter. Topvrouw ben je! Ben blij dat ik je ben tegengekomen❤️
Ingrid Calsbeek

Belinda, je bent een vrouw die met oprechte passie, vanuit intuïtie en ‘oude’ innerlijke wijsheid coacht/ begeleid. Je houdt iemand echt een spiegel voor, maar doet dit op een oprecht liefdevolle manier. Tough love. Je weet waar je het over hebt, je zet aan tot nadenken en handelen en bent duidelijk, geen doekjes erom. Je hebt mij echt die liefdevolle schop onder m’n kont gegeven die ik nodig had.

Dank je wel.

Iris

Lieve Belinda,

Ik ben zo blij dat ik bij jouw een fantastisch traject heb gedaan.

Ik ben zo intens verandert. Van een mier kon ik een olifant maken, door met jou op onderzoek te gaan. waar het vandaan komt sta ik nu zo stevig als een olifant en lig ik in een deuk als er iets gebeurt.

Vroeger kon ik zo kort af reageren en projecteerde ik het op een ander.

Ik ben nu zo relax en kan de ” complexe” situatie eenvoudig over zien. En oplossen.

Ik heb zelfs enorm gelachen na een sessie dat ik zo jaloers was op de buren. Dat zij wel lef hebben om te doen wat net niet mag en wij ons altijd binnen de kaders houden.

Toen ik terug kwam en ik weer in dezelfde situatie kwam..had ik gewoon slappe lach.

Belinda ik vind jou een vrouw die mij met respect, geduld en veel liefde heeft geholpen.

💜 Groet Jacqueline

Jaqueline Werkhoven

In een paar jaar tijd was ik iets kostbaars kwijt geraakt, mezelf.

Door een mooie toevalligheid kwam Belinda op mijn pad, waardoor we kort in gesprek raakten.

Ze zei: ik kan je helpen je blokkades te laten verdwijnen.

De blokkades waar ik al jaren tegen aan liep daar was ik wel klaar mee.

Door 100% inzet en een paar sessies merkte ik al een groot verschil in mijn gedachten en gedrag.

Ik voel letterlijk een hereniging met mezelf, eigenliefde; ik hou weer van mezelf.

Zelfwaardering; ik weet weer wie ik ben en wat ik waard ben.

Vooral in mijn hoofd kom ik rust tegen, dat is heerlijk.

Super bedankt Belinda

Veel liefs Marijke

Een half jaar geleden ben ik gescheiden, voor mij als een donderslag bij heldere hemel.

Maar het was goed, alleen die pijn van hoe nu verder bleef me achtervolgen en ik wilde hier heel snel doorheen.

Zelf geef ik regressie sessies, helende reizen en nog veel meer maar toen Belinda op mijn pad kwam dacht ik meteen, “dit is het’. Na al heel veel aan zelf ontwikkeling gedaan te hebben dacht ik dat ik het zelf wel kon, maar het ging mij te traag, ik liep al een enige tijd tegen dingen aan waarin ik mezelf steeds in de negatieve zin ontmoete en hier wilde ik zo snel mogelijk vanaf.

Ik heb toen een afspraak gemaakt met Belinda en zei liet er geen gras over groeien en gooide meteen wat issues voor mij voeten, zo van “hier loop jij tegen aan” en ja, dit klopte als een bus. Gelukkig ben ik bereid om eerlijk naar mezelf te kijken en heb ik de issues aangepakt.

Het proces verliep wonderbaarlijk vlot, soms maak ik nog dingen mee waarvan ik van slag raak, voorheen liep ik hier meerdere dagen of zelfs soms weken mee en nu heb ik het binnen 15 minuten onder de knie. Ik voel me stevig en in balans, ik ben de baas over mezelf en sta ongelooflijk stevig in mijn schoenen. Ik zou het iedereen aan willen raden. Echt deze methodiek is zo efficiënt, ik heb in al mijn methodes en therapieën die ik gegeven heb als therapeut niet zoiets efficiënts gezien als deze. Meestal verviel ik in oude patronen die ik had maar voor het eerst in mijn leven niet meer. Ik blijf in balans en voel mij enorm sterk geworden, onoverwinnelijk bijna.

Heel veel plezier met jou traject bij Belinda.

Simone Knol

Belinda Scholten

Westersingel 52, 4e verdieping

8913 CL Leeuwarden

Pin It on Pinterest

Share This
×