fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Als je iemand vraagt iets voor jou te doen en die persoon antwoordt  daarop: “Ik ga het proberen.” Hoe zeker ben jij er dan van dat het goed komt? 

Bijna iedereen gebruikt ongemerkt het woord proberen. Het brein wil graag een slag om de arm houden voor het geval de toezegging die je doet niet lukt. We dekken ons daarmee in, eigenlijk zonder dat we het doorhebben. We ervaren onzekerheid of zelfs angst. Deze emoties komen voort uit gedachten die we dan hebben, bewust of onbewust.

Wat denk je zelf? Als jij zegt  “ Ik ga het proberen ”  of  “ Ik ga het doen ”.

Wanneer heb jij dan meer kans van slagen? 

Wil jij nu knopen doorhakken en oude rommel achter laten?

Met Creatrix® proberen we niet. We behalen samen jouw gewenste resultaten. Creatrix® is een exclusieve methode, specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Jij komt vrij van negatieve overtuigingen en de daaraan gekoppelde emoties en gevoelens. Na Creatrix®  voel jij je sterk en weet jij dat jij het kan. 

Bij Belinda Scholten

Tijdens een traject wordt gebruik gemaakt van alle kennis over het brein. Je gaat niet terug in je eigen verleden. Tijdens een sessie neem ik je mee in een fictief verhaal waarin jij je goed voelt en jij jezelf dingen gaat leren. Na het traject heb jij jouw doelstellingen behaald. In het dagelijks leven zal je dit zeker terug zien. 

Ontdek wat voor jou mogelijk is! 

Volg een masterclass Vrouw ZIJN in Leeuwarden

Markant Zuiderburen Leeuwarden 16 jan. / Montfoort 26 nov. / Nietap bij Yoga-Leek-Roden 28 feb. 

Of neem nu direct contact met mij op!

Masterclass (aanmelden noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plekken): 

 

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This