fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vrouwen staan erom bekend dat ze nog wel eens oude koeien uit de sloot halen. De “oude koe” oftewel, de herinnering met een negatieve lading is gekoppeld aan een negatieve emotie en een dieperliggende overtuiging. Hij is gekoppeld aan precies dat moment dat je gekwetst werd, je onrecht werd aangedaan, dat je niet gezien of begrepen werd.

Als zo’n onderliggende overtuiging tijdens het dagelijks leven opnieuw aangeraakt wordt komt automatisch de “oude koe” weer boven, met de daaraan gekoppelde nare emotie.

Om hiervan af te komen heeft het geen zin om alleen aandacht te hebben voor het opruimen van de “oude koe”. Het is van belang de onderliggende overtuigingen aan te passen. Als je de onderliggende overtuigingen en de emotie die daar bij hoort opruimt, zal het nare gevoel en de kijk op de situatie veranderen.

De ‘oude koe’ komt dan niet meer boven borrelen.

Ben jij er aan toe om de koe bij de horens te vatten?

Creatrix® is een exclusieve methode, specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Creatrix® zorgt er voor dat vrouwen vrij komen van negatieve overtuigingen en de daaraan gekoppelde emoties en gevoelens. Na Creatrix® ervaar jij dat je waardevol bent, je goed genoeg bent en je zal gezien worden. Je zal anders naar situaties kijken en vooral je er anders bij voelen.

Bij Belinda Scholten

Tijdens een traject wordt gebruik gemaakt van alle kennis over het brein. Je gaat niet terug in je eigen verleden. Tijdens een sessie neem ik je mee in een fictief verhaal waarin jij je goed voelt en jij jezelf dingen gaat leren. Na de sessie zal jij tevreden zijn met jouw keuzes en jouw talenten kunnen laten zien.

Kom er achter wat voor jou mogelijk is!

Volg een masterclass Vrouw ZIJN in Leeuwarden

Masterclass: Markant Zuiderburen: 28 okt, 16 jan (aanmelden noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plekken)

Of neem nu direct contact met mij op!

 

Belinda

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This
×