fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Ben jij slachtoffer van een narcistische relatie? Bepaalt de ander of jij wel of niet goed genoeg bent? Emotioneel wordt je alle kanten op geslingerd, je hunkert naar zijn goedkeuring, zijn liefde en zijn aandacht. Je ziet altijd een positieve kant bij die ander.

Je zal ook wel moeten, want je hebt je eigenwaarde bij de ander gelegd. Als je de ander zou afvallen, val je daarmee indirect jezelf af. Je bent dus precies zoals “de narcist” jou ziet; een deel van hem. 

Wil jij jouw eigen leven terug?! 

De eerste stap is beseffen dat je de ander niet kan veranderen. Jij kunt alleen jezelf veranderen. Jij bent degene die zich afhankelijk opstelt, jij vindt de ander belangrijker dan jezelf. Inderdaad het is eng. Als jij een ander leven wilt, zal jij echt iets in jezelf moeten veranderen. Het is nu tijd om met jezelf aan de slag te gaan. Jij kunt de pijn, het verdriet en de afhankelijkheid opruimen. Jij kan liefdevol grenzen stellen, jezelf op een gezonde manier centraal zetten en jezelf waardevol voelen. 

Meteen je eigen leven terug?

Creatrix® is een exclusieve methode, specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Jij komt vrij van negatieve overtuigingen en de daaraan gekoppelde emoties en gevoelens. Na Creatrix®  voel jij je sterk, ben jij waardevol en kan je grenzen stellen. 

Tijdens een traject wordt gebruik gemaakt van alle kennis over het brein. Je gaat niet terug in je eigen verleden. Tijdens een sessie neem ik je mee in een fictief verhaal waarin jij je goed voelt en jij jezelf dingen gaat leren. Jij zal de ander niet meer nodig hebben om jou waardevol te voelen. Jij voelt van binnen uit dat je waardevol bent. 

Kom er achter wat voor jou mogelijk is!

Volg een masterclass Vrouw ZIJN in Leeuwarden

Masterclass: Markant Zuiderburen: 16 jan (aanmelden noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plekken)

Of neem nu direct contact met mij op!

Belinda

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This