fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vrouwen onder de 45 zijn hoger opgeleid dan mannen, toch is 40% van de 45+ vrouwen financieel niet onafhankelijk. Zij voorzien niet in hun eigen levensonderhoud en zijn afhankelijk van een partner of een uitkering. In Nederland is het percentage afhankelijke vrouwen het hoogste van de Europese landen. Zijn de ambities van de Nederlandse vrouw anders?

Is afhankelijkheid een luxe die wij onszelf “gunnen”, of is er iets anders aan de hand? We hebben last van een glazen plafond. We denken dat we niet goed genoeg zijn voor die functie, dat de ander beter is, dat we geen goede moeder zijn, zodra we meer dan 24 uur werken.

balanceren tussen weten en gevoel na een burnout

Klaar met je glazen plafond?

Ik weet dat vrouwen andere behoeften kunnen hebben dan mannen, dat onze prioriteiten soms anders liggen. Ons gebrek aan groei ligt niet aan externe mogelijkheden, die zijn er genoeg. 

Ben je als vrouw tevreden met afhankelijk zijn, kom hier dan gewoon voor uit. Het is tenslotte jouw leven! Of loop je dan tegen schuld of schaamte gevoelens aan? Als je wel wil werken of doorgroeien is het aan jou om je persoonlijke glazen plafond op te ruimen.

Klaar met schuld en schaamte gevoelens?

Creatrix® is een exclusieve methode, specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Creatrix® zorgt er voor dat vrouwen vrij komen van negatieve overtuigingen en de daaraan gekoppelde gevoelens. Na Creatrix® ervaar jij dat je waardevol bent, neem je verantwoordelijkheid voor jouw keuzes. Je bent een krachtigere versie van jezelf en je kunt jouw kwaliteiten laten zien. 

Bij Belinda Scholten

Tijdens een traject wordt gebruik gemaakt van alle kennis over het brein. Je gaat niet terug in je eigen verleden. Tijdens een sessie neem ik je mee in een fictief verhaal waarin jij je goed voelt en jij jezelf dingen gaat leren. Na de sessie zal jij tevreden zijn met jouw keuzes en jouw talenten kunnen laten zien.

Kom er achter wat voor jou mogelijk is!

 

Volg een masterclass Vrouw ZIJN in Leeuwarden

Masterclass: Markant Zuiderburen: 28 okt, 16 jan (aanmelden noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plekken)

Of neem nu direct contact met mij op!

 

Belinda

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This
×