fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Op 28 februari stond ik in de Doorloper van de Huis aan Huis in Leeuwarden. Hierin mag je je presenteren en over jouw binding met de stad vertellen. De oproep voor mensen die hier aan mee wilden werken zag ik op een zondagochtend. Ik heb gelijk een mailtje gestuurd! Diezelfde middag werd ik al gebeld.

 Een maand later stond ik daadwerkelijk in de krant. Bij mijn oude werkgever hangt het artikel prominent aan de muur. Mijn moeder in Noord Holland werd geïnformeerd via een vriendin in Zeeland en mijn vriendin in Helmond stuurde mij een foto en een compliment over het artikel.

Hoe bedoel je zichtbaarheid :-). Bij deze wil ik de redactie van de Huis aan Huis hartelijk danken voor de bijzondere belevenis.

Wil je zelf het artikel lezen. Klik dan even hier

Belinda

MELD JE AAN VOOR DEZE UNIEKE KANS!

Wil jij nou eens eindelijk lekker in je vel zitten? Ben je klaar met die steeds terug kerende triggers? Wil jij de koe bij de horens vatten?

Pak de unieke kans om jouw transformatie te ervaren. Je start jouw individuele Creatrix® traject, je krijgt inzicht over de Wet van de Aantrekkingskracht en leert er direct effectief gebruik van te maken. 

Ik neem snel contact met je op!