fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Voor ik Creatrix® ontdekte

Als kind ben ik veel gepest en in mijn eerste relatie heb ik mij volledig weggecijferd. Jaren heb ik mijzelf als slachtoffer van een narcistische relatie gezien. Nu weet ik dat mijn eigen invloed groot is. Met mijn angsten en belemmerende overtuigingen heb ik mijzelf vast gezet. Met veel pijn en moeite heb ik mijzelf bevrijd van mijn negatieve zelfbeeld. Dit volbracht hebbende, ben ik gaan coachen op basis van de Wet van de Aantrekkingskracht. Met behulp van aangeleerde methodieken zorg ik er voor dat als ik geraakt word, ik in No-Time weer terug in mijn goede gevoel ben.

 Op een avond zitten Birgit Koning en ik in haar keuken. We houden elkaar flink de spiegel voor. Ik naar haar:

“Je hebt zoveel opleidingen gedaan, wanneer ben je klaar en ga je het echt doen?”

Ze wil nog een opleiding volgen, specifiek voor het vrouwenbrein.

Zij zegt daarop :

“En jij dan? Jij wilde toch ook een coach opleiding? Ga met me mee!”

Mijn hart roept: “JA!” maar in mijn buik zit een mega knoop. Wat ik ook doe, ik krijg mijn mindset niet om. “Hoe moet ik die opleiding betalen?” en “Maar dan moet ik echt, kan ik dat wel?” en “Hoe doe ik dat met mijn werk en meiden” zijn vragen die maar door mijn hoofd blijven malen. De Wet van de Aantrekkingskracht werkt als je het gaat doen, dus met buikpijn en al schrijf ik me in voor de opleiding Creatrix®Tranformologist®.

Ik ga er voor!

Wat Creatrix® mij heeft gebracht

In het voortraject kom ik mijzelf nog meer tegen dan tijdens het aanmelden. Ja ik zit lekker in mijn vel en toch volledig vertrouwen op mijn kunnen doe ik niet. Ik weet mijzelf gerust te stellen. Maar afwijzing, twijfel, onzekerheid, angst voor tekort en de gedachte dat het voor mij niet is weggelegd spelen ondanks alle methodieken die ik gebruik, echt nog wel een rol. Ik had er alleen maar mee leren omgaan.

De eerste dag ben ik sceptisch en teleurgesteld. Zo makkelijk en leuk kan verandering toch niet zijn?! Heb ik al die jaren geworsteld en het had zo makkelijk gekund. Ja, ja alles heeft zijn pad. Wat had dit mij een wanhoop, frustratie en zelf afkeur gescheeld.

Maandags kom ik op mijn werk, dat nog dient als financiële zekerheid. De tranen rollen over mijn wangen. Ik ben ontroerd, er is niets meer in mij dat mij nog tegenhoudt. Ik neem ontslag! Het contact met de vader van mijn meiden verloopt weer goed. En er zijn nog zo veel dingen veranderd. Wat een rust heb ik mijzelf gegeven. Ik hoef mijzelf niet toe te spreken of op te beuren.

 De belemmeringen zijn weg! Ik voel mij goed, sterk en geliefd.

 Dit is wat Creatrix doet!

 Bespaar jezelf die lange methodiekentocht die ik heb doorlopen. Ruim jouw problemen op en leef je leven.

 Belinda

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This
×