fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hoe is dit bij jou, kun jij jezelf onderhouden? Kun jij in je eigen levensonderhoud voorzien?

Ik schrok dat ik van Wo=Men op beurs Vrouw te horen kreeg dat slechts 40% van de vrouwen hieraan kan voldoen. Dat betekent dat 60% dit niet kan!! Wow wat veel!

Bij mij rijst dan de vraag. Hoe komt dit? Vrouwen zijn hoger opgeleid dan mannen.  Dat beteken dat we zeker wel kennis hebben. Wat zorgt er voor dat vrouwen niet door groeien? Dit is niet de maatschappij dit komt echt ook uit de vrouw zelf. Ik vind het helemaal prima hoor als jij en je partner overeen zijn gekomen dat jullie de taken klassiek verdelen. Waar het mij om gaat is dat je hier als vrouw ook echt uit volste verlangen voor kiest en niet beperkt wordt door:

  • Mijn partner verdient meer dus ..
  • Een fulltime werkende moeder is geen goede moeder
  • Ik kan beter voor de kinderen zorgen dan hij.
  • Ik ben ben toch niet zo goed dat ik die baan ene baan kan krijgen dus laat maar.
Is jouw keuze echt helemaal vrij en vanuit je hart gemaakt of liggen er een stel belemmerende overtuigingen aan ten grondslag?

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This
×