fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Wat heb jij altijd al gewild?  Wat staat er nog op jouw “bucket list” ? Waarom heb je het nog niet gedaan?

Ik wilde zo veel. Al jaren was ik bezig om mijn baan als medisch analist gedag te zeggen en het lukte maar niet. Hoe veel ik ook met scholing en zelf ontwikkeling bezig was, was de knoop i mijn buik nog steeds aanwezig. Kan ik het wel? Willen mensen mij wel betalen? Ik doe toch niets speciaals. Ondanks dat mijn brein wel beter wist bleef de knoop in mijn buik.  Februari 2018 was ik gecreatrixed en had ik mijn licentie binnen. Dat ik op het lab kwam stroomden de tranen over mijn wangen. Tot is mijn vezels voelde ik dat het klaar was en ik afscheid mocht nemen. Mijn eigen bedrijf staat! Ik mag prachtige trajecten begeleiden, heb een geweldig contact met mijn meiden en ik heb een geweldige nieuwe vriend.

2018 was voor mij het jaar waarin ik echt het ultieme geluk in heb mogen ontdekken.

Eh ja en nu.

Ik kan me nu bezig houden met de dromen waar maken waarvan ik nooit verwacht had dat die voor mij weg gelegd zouden zijn en nu is het zo ver om dat te gaan doen.

Welke dromen ga jij dit jaar waar maken? Wat is jouw eerste stap? Weet je niet waar je moet beginnen bel me en dan gaan we samen aan de slag om ook jouw dromen waar te maken.

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This
×