fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Verlegenheid wordt vaak als karaktereigenschap aangemerkt. Klopt dat eigenlijk wel? Een karaktereigenschap is een vaste innerlijke eigenschap. Verlegenheid komt meestal voort uit angst dat andere mensen ‘iets van jou vinden’. Dat je niet goed genoeg, dom, vreemd of anders dan anderen bent. Deze onderliggende gedachten maken, dat je een naar gevoel van verlegenheid ervaart. Een gevoel waardoor je je niet wilt uiten. Jouw brein beschermt je er dan tegen,  het wil niet dat anderen negatief over jou gaan denken. 

balanceren tussen weten en gevoel na een burnout

Van je verlegenheid af

Jouw gedachten en gevoelens kunnen NU echter DEFINITIEF worden omgezet naar:

goed genoeg zijn, je waardevol voelen en vol zelfvertrouwen zijn.

Hierdoor zal jij je bij vreemden, maar zeker ook in groepen op je gemak voelen en je gewoon kunnen uiten. Je wordt dan niet meer belemmert door jouw gedachten en het nare gevoel van verlegenheid.

Je wel of niet uiten hangt dan gewoon af van je persoonlijke  behoefte. Dit is jouw ware karakter.

Creatrix® is een exclusieve methode, specifiek ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Creatrix® zorgt er voor dat vrouwen vrij komen van een negatief zelfbeeld en de daaraan gekoppelde gevoelens. Na Creatrix® ervaar jij dat je waardevol bent, je kunt grenzen aangeven en hebt zelfvertrouwen. Je bent een krachtigere versie van jezelf.

Bij Belinda Scholten

Tijdens een traject maak ik gebruik van Creatrix®. Ik neem je mee in een fictief verhaal waarin jij je goed voelt en issues opruimt. Er wordt dus niet gewroet in het verleden. Doordat issues na de sessie de

Kom er achter wat voor jou mogelijk is!

Volg een masterclass Vrouw ZIJN in Leeuwarden

Of neem nu direct contact met mij op! 

Belinda

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This