1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Wat brengt Creatrix® nou eigenlijk?

Dat is natuurlijk afhankelijk van waar jij in het leven staat.  Sommige van mijn klanten komen binnen met het gevoel dat ze niet verder komen en willen die vicieuze cirkel doorbreken, andere komen met echte trauma’s.  Wat de reden ook is we halen de angel er uit. Hierdoor kijk je direct na de sessie anders naar de situatie. De pijn zal er niet meer zijn.

Voor dat ik met Creatrix begon zat ik al lekker in mijn vel. Op het moment dat ik getriggerd werd en een naar gevoel kreeg kon in dit binnen een minuut weer omzetten door mijn brein in te schakelen (relativeren),  aan iets fijns te denken en naar het hier en nu te gaan. Ondanks mijn methodieken had ik wel eerst de pijn gevoeld.

Na Creatrix vielen dingen mij niet eens meer op. Situaties waar ik eerder van slag zou zijn geraakt, hoe kort dan ook, waaide als het ware door mij heen. Ook waren er momenten dat ik van mij zelf zag dat ik bepaald gedrag zou gaan vertonen en bij mijzelf dacht: “Huh wat een rare gewoonte” dus paste ik mijn gedrag aan.

Ik voel mij vrij en krachtig. Beperkende overtuigingen en belastende emoties heb ik aangepakt waardoor ik nu het leven leef wat ik wil leven.

Speciaal ben ik niet of ik ben zo speciaal als iedereen. Dus wat ik nu ervaar is echt voor iedereen weg gelegd. Ook voor jou. Hoe je daar komt? Pak de telefoon (0634712922) en we maken een afspraak om in kaart te brengen welke emoties en overtuigingen jou in de weg staan.

Ook jij mag het leven, leven zoals het bedoelt is!

Gratis Ebook 'Vrouw Zijn'

 

Ja, ik wil het gratis Ebook ontvangen. 

GDPR toestemmig

Het is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This