fbpx
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Leef op basis van
Vraag, Vertrouw en Ontvang!

Training Mooiste Droom

Heb jij het gevoel vast te zitten in een hamsterrad?

Weet je dat het leven anders kan, maar niet hoe je dat dan kan bereiken?

Jij kunt naar jouw volle potentie leven. Dit is een proces waarin jij verschillende stappen zal maken.

Gedurende deze periode zal ik jou begeleiden naar jouw droomleven. De training wordt afgestemt op jouw persoonlijke behoefte.

Deze training is het pad naar jouw droom leven.

 

Ervaringen

Een wonder als cadeau! Ik was sceptisch, kan dat allemaal wel wat Belinda zegt? Ik geloof erin voor een ander maar zou het ook bij mij werken? Neurologisch was ik niet goed, mijn rechterkant viel na 10 minuten bezig zijn uit, dit was zichtbaar letsel overgebleven van een vermeend CVA.

Onzichtbaar letsel was er ook en dat was misschien nog wel moeilijker om te accepteren. Na mijn behandeling bij Belinda heb ik vier dagen rondgelopen met “alles komt goed” gevoelen kon ik nog niet goed onder woorden brengen wat er nou gebeurt is. Ik weet wel dat ik geen medicatie nodig heb om te slapen, dat ik weer kan koken en gewoon kan lopen zonder dat de rechterkant van mijn lichaam moeilijk gaat doen. Ik kan weer uren (ha ha) praten zonder te gaan stotteren en niet uit mijn woorden komen.

Dan nog maar niet te spreken over het feit dat ik mij gewoon in zijn geheel veel beter voel. Dank je wel Belinda voor dit cadeau “een wonder”!

Wendela van der Vet

CM Verzuim

Belinda heeft een grondige kennis van de Wet van de Aantrekkingskracht.

In het ochtendprogramma legde ze dat niet alleen op speelse en ontspannen wijze uit tijdens het maken van de moodboards, ze stelde ook de juiste vragen opdat je je intentie voor het middagprogramma helderder en meer gefocust kon krijgen. Carla bracht tegelijkertijd rust en bevlogenheid in het werken met de paarden en haar liefdevolle, krachtige aanwezigheid maakte een veilig umfeld waarin magie kon gebeuren. 

En in mijn geval gebeurde dat zeker: zonder op de persoonlijke details in te gaan, kan ik zeggen dat ik een diepgaand inzicht kreeg in wat de achterliggende, pijnlijke oorzaak van een fikse uitdaging in mijn leven was – een oorzaak die ik zelf nooit aan die uitdaging gekoppeld zou hebben. In de dagen volgend op de paardendag heb ik dat stuk in mezelf geheeld, met als resultaat een grote shift in die ene uitdaging.

Ik vond de combinatie van het ochtend- en middagprogramma erg krachtig De paardendag met Carla en Belinda was een prachtige, helende, inzichtbrengende ervaring die ik iedereen aanraad.

Veel succes verder en nogmaals bedankt voor deze heling!

Met warme groet,

Edith Hagenaar

Sunshine for the Soul

Je hebt het gewoon voor elkaar gekregen jij….

Hij was helemaal van slag, noemde het een storm in een glas water… De waarden in mijn urine waren niet goed, maar Nu wel…. Belinda, ik weet niet wat ik moet zeggen…. Het liefst zou ik je een dikke knuffel willen geven. Ik ben er gewoon helemaal van overdonderd…

Jeetje mens, jij bent echt een engel…. Dankjewel

Ik kan er gewoon niet bij… Ik heb hoop… Nee… Ik heb vertrouwen… In de toekomst… Dat komt gewoon door jou…

Kim

Lieve Belinda. Ik heb genoten van de vijf bijeenkomsten betreft het leven in overvloed. De opdrachten en de mogelijkheid om hierover te praten tijdens het samenzijn heeft heel veel helderheid gegeven, zeker wat betreft het zgn “verkeerd uitzenden”.

De inzichten die we hebben gedeeld zijn van grote waarde voor me geworden, het kunnen delen met elkaar, de tranen die zijn gevloeid en de verbondenheid zijn enkele ingrediënten van ons samen zijn. Daarbij heb ik er enkele vriendinnen voor het leven aan over gehouden!

Al maanden ben ik aan het uitzenden dat ik een hoge geldprijs wil winnen zodat ik kan stoppen met werken! Elke week zit ik opzondagavond te wachten tot Gaston voor mijn deurtje staat en steeds weer die teleurstelling. Maar na enkele diepgravende vragen van jou en de andere dames kwamen we er achter dat ik niets met geld heb! Maar wel met vrijheid en leven als Sinterklaas, m.a.w. ik zend een dubbele boodschap uit naar de schepping, als je niks met geld hebt aan de ene kant en rijk wil worden aan de andere gaat dit never en nooit lukken.

We hebben de affirmatie omgezet in; “ Ik ben financieel vrij en onafhankelijk, ik leef in gezondheid rijkdom en overvloed” Of je het nu geloofd of niet, er komen steeds meer cliënten voor helende reizen en ik ben gevraagd om “Bewust Leeuwarden” op de kaart te zetten! Met verdienmodel…..aan mij de inzet om te bewerkstelligen wat ik ten diepste wens. Een financieel vrij en onafhankelijk leven!

Dank je wel lief mens dat je deze avonden voor ons hebt mogelijk gemaakt.

Karin

Meer weten over Creatrix?

Wil jij nou eens eindelijk lekker in je vel zitten? Ben je klaar met die steeds terug kerende triggers? Wil jij de koe bij de horens vatten?

Pak de unieke kans om jouw transformatie te ervaren. Laat je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik neem snel contact met je op!

Pin It on Pinterest

Share This